شیرینی خوونگی
پیراشکی

مواد لازم:
آب ولرم .................................................... 2 لیوان
شکر ....................................................... 1/2 پیمانه
روغن ...................................................... 1/3 پیمانه
آرد ......................................................... 4 پیمانه
خمیر مایه ................................................ 1 قاشق مربا خوری
نمک ...................................................... نوک کارد

طرز تهیه:
خمیر مایه با کمی نمک و 1قاشق شکر، با یه لیوان آب مخلوط میکنیم و میذاریم 15 دقیقه بمونه
روغن رو با 1 لیوان دیگر آب، کم کم روی آرد میریزیم ، و خمیر مایه عمل آمده رو هم میریزیم، مخلوط و خمیر میکنیم. میذاریم 40 دقیقه بمونه
خمیر رو باز میکنیم به قطر نیم سانت، قالب دایره میزنیم  و توی سینی که آرد پاشیدیم میذاریم و اجازه میدیم 40 دقیقه دیگه هم بمونه
بعد، خمیر های پف کرده رو با احتیاط برمیداریم و توی روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم
روی توری یا دستمال آشپزخونه میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
بعد از خنک شدن، برش میدیم و توی اونا رو کرم پاتی سیر میذاریم و روی شیرینیها رو پودر قند می پاشیم
میتونیم کرم شکلات روی اونا بریزیم

+ نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم تیر 1390ساعت 15:25  توسط نیایش | 
شکلات فرانسه

مواد لازم:
تخم مرغ .............................................. 4 دانه
کره .................................................... 100 گرم
بیسکوئیت ............................................ 250 گرم
مغز گردو ............................................. 1 لیوان
پودر قند .............................................. 1 پیمانه
پودر کاکائو ........................................... 1/4 پیمانه
وانیل ................................................. 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
بیسکوئیت و گردو رو خرد میکنیم
کره و کاکائو رو روی حرارت، ذوب و مخلوط میکنیم
تخم مرغها رو با وانیل و پودرقند میزنیم و همه مواد رو با هم مخلوط و خمیر میکنیم
خمیر رو به مدت یه روز توی فریزر میذاریم
بعد از اینکه از فریزر درآوردیم، با وردنه باز میکنیم و قالب میزنیم (میتونیم رول کنیم و بعد بصورت حلقه یی برش بدیم)
روی شیرینیها رو شکلات ذوب کرده میریزیم و یه تکه گردو میذاریم و در یخچال میذاریم تا ببنده.

+ نوشته شده در  دوشنبه ششم تیر 1390ساعت 15:53  توسط نیایش | 

رلت نارگیلی

مواد لازم برای خمیر بیرونی:

کره ...................................... ۲۰۰ گرم
پودرقند ................................. ۱ پیمانه سرخالی
پودر نارگیل ............................ ۱پیمانه سر پُر
وانیل .................................... نوک کارد

مواد لازم برای خمیر میانی:

تخم مرغ .............................. ۱ دانه
پودر قند ............................... ۲/۱ پیمانه
شیر .................................... ۴/۱ پیمانه
پودر بیسکوئیت ..................... ۱ لیوان
شکلات تخته ایی ................. ۸۰ گرم
وانیل ................................... نوک کارد

طرز تهیه:

خمیر بیرونی:
کره با وانیل و پودرقند، میزنیم تا کِرِم بشه.
پودر نارگیل، اضافه و خمیر میکنیم.
خمیر نارگیلی به قطر تقریبا ۱ سانت، روی کاغذ روغنی، باز میکنیم و در یخچال میگذاریم

خمیر میانی:
تخم مرغ با وانیل و پودر قند میزنیم تا کرم بشه
شیر،اضافه میکنیم و هم میزنیم
شکلات تخته ایی، ذوب میکنیم و اضافه میکنیم
پودر بیسکوئیت هم اضافه و مخلوط و خمیر میکنیم

خمیر نارگیلی(بیرونی) از یخچال بیرون میاریم و خمیر شکلاتی رو، روی اون باز میکنیم
بوسیله همون کاغذ روغنی که زیر خمیر بیرونی یا نارگیلی بود، هر دو لایه رو، رول میکنیم و به مدت نیم ساعت توی فریزر میذاریم
بعد از اینکه از فریزر بیرون آوردیم، اندازه حلقه های ۲ سانتی برش میدیم و تزئین میکنیم
میتونیم روی نون میکادو، با قلم مو، شیر بمالیم و خمیر ها رو، روی نون میکادو باز کنیم و بعد رول کنیم و توی فریزر بذاریم و بعد از سرد شدن، برش بدیم و در ظرف بچینیم

+ نوشته شده در  پنجشنبه یازدهم آذر 1389ساعت 19:33  توسط نیایش | 

گل کوکب

مواد لازم:

تخم مرغ ................................... ۳ دانه
روغن جامد ................................ ۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ............................. ۱ قاشق چایخوری
هل سائیده شده ........................ ۱ قاشق چایخوری
آرد ............................................ به میزان لازم
شربت یا شهد غلیظ .................... برای شیرین شدن شیرینی
روغن برای سرخ کردن................... به مقدار لازم

طرزتهیه:

تخم مرغها، میزنیم. هل اضافه میکنیم. روغن هم اضافه و مخلوط میکنیم
جوش شیرین با آرد مخلوط، و به مایه بالا اضافه و خمیر میکنیم
خمیر، در جایی گرم، به مدت ۱ ساعت میذاریم بمونه
خمیر را نازک، به عرض ۱۰ سانت، و قطر تقریبا کمتر از نیم سانت باز میکنیم
برشهای ۳ سانتی میدیم. - ۱۰×۳ -
یکطرف خمیر، با چاقو، برشهای کوچک میزنیم - مثل شانه - و دور انگشت میپیچیم تا شبیه گل بشه
توی روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم و روی توری یا صافی میذاریم تا روغن اضافه شون گرفته بشه
وقتی ولرم شدند، توی شربت غلیظ و ولرم، چند دقیقه میذاریم بمونه، بعد توی ظرف میچینیم و پودر پسته یا دارچین میپاشیم

+ نوشته شده در  جمعه پنجم آذر 1389ساعت 17:20  توسط نیایش | 

دونات

مواد لازم:

تخم مرغ ........................................ ۱ دانه
ماست چکیده ................................. ۲/۱ پیمانه
آرد سفید ....................................... ۱ پیمانه
پودر قند ......................................... ۲/۱ لیوان
روغن مایع ...................................... ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ..................................... ۲ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ................................. ۱ قاشق چایخوری
پودر قند یا پودر کاکائو شیرین یا پودر پسته برای تزئین

طرزتهیه:

ماست، جوش شیرین و بکینگ پودر، با هم مخلوط میکنیم
تخم مرغ اضافه و هم میزنیم
روغن هم اضافه میکنیم
پودرقند هم میریزیم و مخلوط میکنیم
آرد، اضافه، مخلوط و خمیر میکنیم
خمیر، در جایی گرم، به مدت ۱ساعت میذاریم بمونه
بعداز ۱ساعت، گلوله هایی اندازه نارنگی برمیداریم و توی دست، باز و گرد میکنیم و فرم میدیم بهشون
۱۰ دقیقه میذاریم بمونن
بعد، توی روغن داغ و زیاد، سرخ میکنیم و در صافی میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه
پودر قند یا پسته یا کاکائو میپاشیم روشون

میتونیم وسط شیرینها، برش بدیم و کرم پاتیسیِر بذاریم

+ نوشته شده در  جمعه پنجم آذر 1389ساعت 17:7  توسط نیایش | 

مسقطی شیرازی

مواد لازم:

شکر .................................... ۱ لیوان
گلاب .................................... ۱ لیوان
آب ....................................... ۱ لیوان
نشاسته ............................... ۱ پیمانه
روغن .................................... ۲/۱ پیمانه
ژلاتین حل شده در آب .............. ۲/۱ پیمانه
پسته خرد شده ...................... ۲/۱ پیمانه
زعفران آبکرده ......................... ۱قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

گلاب با شکر میجوشانیم و زعفران هم اضافه میکنیم
نشاسته با آب مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم تا غلیظ شود
بعد، شربت گلاب و شکر، اضافه میکنیم و هم میزنیم
روغن هم اضافه و مخلوط میکنیم
تقریبا نیم ساعت هم میزنیم تا مایه، شیشه ایی )شفاف( شود
آخرین مرحله، ژلاتین اضافه و مخلوط میکنیم و پسته هم میریزیم
توی سینی که با دستمال کاغذی، خیلی کم، چرب شده، مایه مسقطی رو میریزیم
بعد از چندساعت که خنک شد، بصورت لوزی های کوچک، برش میدیم

این مسقطی با کلوچه برنجی سرو میشود

+ نوشته شده در  جمعه پنجم آذر 1389ساعت 16:57  توسط نیایش | 

مارزیپان یا مارسیپان

مواد لازم:

پودر نرم بادام .......................... ۱ پیمانه
پودرقند .................................. ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ ..................... به مقدار لازم
اسانس و رنگ خوراکی ............. چند قطره

طرزتهیه:

پودر بادام و پودر قند، الک میکنیم 
سفیده تخم مرغ، با چنگال میزنیم تا از حالت ژله ایی در بیاد
کم کم به پودر بادام و پودرقند اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیری نرم و لطیف، بدست بیاریم.
میتوانیم به خمیر رنگ و اسانس بزنیم و هر شکلی که دوست داریم، درست کنیم
میتوانیم اول، مجسمه درست کنیم و بعد با قلم موی ظریف، رنگ کنیم 

+ نوشته شده در  جمعه پنجم آذر 1389ساعت 16:33  توسط نیایش | 

آبنبات کارامل

مواد لازم:

شکر ....................................... ۲/۱ لیوان
خامه ....................................... ۳/۱ پیمانه
آبجوش .................................... ۴/۱ پیمانه
کره ......................................... ۱ قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

شکر، روی حرارت ملایم، کارامل میکنیم
آبجوش اضافه و مخلوط میکنیم
خامه هم مخلوط میکنیم
کره، اضافه میکنیم و هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند
وقتی مایه آبنبات، حالت کشداری پیدا کرد؛ از حرارت برمیداریم
در قالبهای چرب شده با، کره، میریزیم و توی یخچال میذاریم تا ببنده
بعد از قالب جدا میکنیم و در ظرف میچینیم

+ نوشته شده در  جمعه پنجم آذر 1389ساعت 16:26  توسط نیایش | 

باسلق گردویی


مواد لازم:
شکر ................. ۱ و نیم لیوان
آب .................... ۱ و نیم لیوان
نشاسته ............ ۲/۱پیمانه سر پر
روغن ................. ۲ قاشق غذاخوری
جوهر لیمو .......... ۲/۱ قاشق چایخوری
گردوی نیمه شده .. به مقدار لازم
پودر نارگیل ........... به مقدار لازم
طرز تهیه:
نشاسته در نصف آب، حل میکنیم
شکر، در نصف دیگر آب حل میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم
جوهر لیمو اضافه میکنیم
نشاسته، کم کم به مایع قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه
وقتی کاملا آب مواد تبخیر، و سفت و یکدست شد،روغن اضافه و مخلوط میکنیم و آنقدر هم میزنیم و مواد رو زیر و رو میکنیم تا شیشه ایی بشه
از حرارت برمیداریم و میذاریم کمی خنک بشه( نه اینکه سفت و سرد بشه)
توی سینی، پودرنارگیل میپاشیم، مایه باسلق روی پودر نارگیل میریزیم و بهش شکل و فرم مستطیل میدیم
یک طرف مایه، یه ردیف گردو میذاریم و از همان طرف، شروع به رول کردن میکنیم
یکساعت در یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه و بعد برشهای ۲سانتی میدیم و در ظرف میچینیم.

+ نوشته شده در  جمعه پنجم آذر 1389ساعت 16:21  توسط نیایش | 

آبنبات

مواد لازم:

شکر ............................................ ۱ لیوان و ۴/۱ لیوان
آب ............................................... ۳/۱ لیوا
کرم تارتار ....................................... ۲ قاشق غذاخوری
(یا گلوکز مایع ................................. ۲ قاشق غذاخوری)
اسانس و رنگ ................................ چندقطره

طرزتهیه:

آب و شکر و کرم تارتارُ روی حرارت زیاد میذاریم
وقتی حبابها مثل مروارید شدند، رنگ و اسانس رو اضافه میکنیم
غلیظ که شد، از حرارت برمیداریم
درقالبهایی کوچک، که با دستمال کاغذی چرب شده اند؛ میریزیم و میذاریم تا سرد شوند، بعد از قالب جدا میکنیم

+ نوشته شده در  جمعه پنجم آذر 1389ساعت 16:2  توسط نیایش | 

میکادو

 

مواد لازم:

شکر ........................................... ۱۰۰ گرم
شیر ........................................... ۲/۱ لیوان
پودر نرم گردو و نارگیل .................... ۱ و نیم پیمانه
پودرکیک ...................................... ۱ پیمانه
کره ............................................. ۲/۱ پیمانه
پودر کاکائو .................................... ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم یا سفید ........................... ۱ قاشق غذاخوری
نان میکادو ..................................... ۵ ورق
شکلات ذوب کرده ............................ ۲۰۰ گرم

طرزتهیه:

کره و شکر و شیر روی حرارت میذاریم تا کمی گرم بشن.
پودرکیک و گردو و نارگیل و پودر کاکائو و آرد همه رو به مایع بالا اضافه میکنیم.
یه خمیر نرم و خیلی لطیف بدست میاد.( اگر سفت شد چند قطره شیر بهش اضافه میکنیم)
خمیر به چهار قسمت مساوی تقسیم مکنیم.
یک قسمت از خمیر روی ۱ورق نان با کاردک صاف و یکنواخت میکشیم.
ورق دوم نان میکادو روی خمیر میذاریم و کمی فشار میدیم.
همین مراحل تکرار میکنیم تا نانها و خمیرها تمام بشن.
با دست روی شیرینی فشار میدیم و با چاقوی تیز اندازه های ۲سانت در ۴ سانت برش میدیم.
 نصف میکادوها روی مشبک فلزی میذاریم و شکلات ذوب کرده میریزیم.
یخچال میذاریم تا کاملا خنک و همگیر بشن.

+ نوشته شده در  جمعه یکم مرداد 1389ساعت 14:12  توسط نیایش | 

سوهان کنجدی

مواد لازم:

شکر ........................................ ۱ پیمانه
کنجد سفید و خام ...................... ۱ پیمانه
در صورت تمایل چند قطره زعفران
فویل چرب شده ............ ۲ ورق

طرز تهیه:

شکر رو توی ظرف روی حرارت ملایم ذوب میکنیم
کنجد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه
زعفرون رو اضافه و مخلوط میکنیم
مایه رو روی یه ورق فویل میریزیم و یه ورق فویل دیگر رو روی اون میذاریم و با وردنه اونو نازک باز و صاف میکنیم
بعد از سرد شدن سوهان رو بصورت تکه های کوچک در میاریم و توی ظرف میچینیم

+ نوشته شده در  چهارشنبه نهم تیر 1389ساعت 15:58  توسط نیایش | 

سوهان عسلی

مواد لازم:

شکر ...................................... ۱۰۰ گرم
روغن مایع ............................... ۵۰ گرم
عسل ..................................... ۵۰ گرم
خلال بادام ............................... ۱۰۰ گرم
آب ......................................... ۲ قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده .......................... چند قطره
سرکه قرمز ............................. چند قطره
خلال پسته ............................. برای تزئین

*سرکه برای اینه که توی هوای گرم و شرجی تکه های سوهان به هم نچسبه و نوچ نشه.

طرز تهیه:

یه سینی رو با دستمال کاغذی چرب میکنیم(منظور کم چرب بودنه)
آب و روغن و عسل و شکر رو روی حرارت ملایم میذاریم تا همه کارامل بشن
خلال بادام رو اضافه میکنیم و تقریبا ۲۰ دقیقه روی حرارت هم میزنیم تا مایه کاملا قهوه ایی بشه
زعفران رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
از حرارت بر میداریم و چند قطره سرکه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
مواد رو با قاشق توی سینی تند تند میریزیم و خلال پسته روش میذاریم
بعد از سرد شدن توی ظرف میچینیم

+ نوشته شده در  چهارشنبه نهم تیر 1389ساعت 15:51  توسط نیایش | 

بامیه

مواد لازم:

آب ............................................... ۴۰۰ میلی لیتر
آرد ............................................... ۲۵۰ گرم
کره .............................................. ۵۰ گرم
تخم مرغ ....................................... ۷ - ۵ دانه

شربت:
شکر ............................................ ۵۰۰ گرم
آب .............................................. ۲۵۰ میلی لیتر
جوهر لیمو .................................... ۴/۱ قاشق چایخوری
زاج سفید ..................................... ۴/۱    "          "
گلوکز مایع .................................... ۲ قاشق غذاخوری

(شربت برای زولبیا و بامیه ست)

طرز تهیه:

آب و کره رو توی ظرفی گود میریزیم و روی حرارت میذاریم
کف ظرف که حباب گرفت آرد رو یه دفه میریزیم و خمیر میکنیم
از روی حرارت برمیداریم و یه دونه تخم مرغ رو با خمیر کاملا مخلوط میکنیم
وقتی کاملا مخلوط شد تخم مرغ بعدی رو مخلوط میکنیم
ممکنه بین ۵ تا ۷ تخم مرغ مصرف بشه. بستگی به کوچک یا بزرگی تخم مرغها داره. 
یه خمیر خیلی نرم بدست میاد
خمیر رو توی قیف و ماسوره کنگره دار میریزیم و توی ماهیتابه با روغن داغ فراوون میچکانیم.
میتونیم بامیه ها رو کوچک یا بزرگ بریزیم
وقتی ولرم شدن توی شربت ولرم میریزیم و میذاریم چند دقیقه بمونن
بعد با کفگیر بر میداریم و توی ظرف میچینیم

+ نوشته شده در  چهارشنبه نهم تیر 1389ساعت 15:39  توسط نیایش | 

زولبیا

مواد لازم:

نشاسته گل ................................... ۵۰۰ گرم
آرد معمولی .................................... ۱۰۰ گرم
ماست پرچرب و ترش ....................... ۶۰۰ گرم
جوش شیرین ................................. به اندازه مصرف
آب خنک ........................................ ۱۰۰ میلی لیتر

شربت:
شکر ............................................ ۵۰۰ گرم
آب .............................................. ۲۵۰ میلی لیتر
جوهر لیمو .................................... ۴/۱ قاشق چایخوری
زاج سفید ..................................... ۴/۱    "          "
گلوکز مایع .................................... ۲ قاشق غذاخوری

(شربت برای زولبیا و بامیه ست)

طرز تهیه:

نشاسته رو با آرد مخلوط میکنیم
ماست رو با آب میزنیم و کم کم به نشاسته و آرد اضافه میکنیم
یه خمیر نرم و روان بدست میاد. میذاریم حداقل ۱۰ ساعت بمونه.
موقع سرخ کردن زولبیا جوش شیرین رو کنار دستمون میذاریم
از مایه زولبیا توی قیف میریزیم و با "دو انگشتهای سبابه و شست" جوش شیرین رو بر میداریم و توی قیف میریزیم و هم میزنیم. (هر دفه که قیف رو پر میکنیم همینقدر جوش شیرین اضافه میکنیم)
بصورت یه دایره پر پیچ توی روغن داغ میریزیم و سرخ میکنیم
توی شربت ولرم و غلیظ میذاریم ۴-۳ دقیقه بمونن
توی ظرف میچینیم و سرو میکنیم


 

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه نهم تیر 1389ساعت 15:30  توسط نیایش | 

لوز نارگیل

مواد لازم:

شکر ........................................... ۱ لیوان
گلاب ........................................... ۳/۱ لیوان
پودر نارگیل ................................... ۱ لیوان و نیم
پودر پسته.................................... برای تزئین

طرز تهیه:

شکر و گلاب رو میجوشانیم تا قوام بیاد
خنک که شد با همزن میزنیم تا سفید بشه
پودر نارگیل رو اضافه میکنیم و خمیر میکنیم
توی ظرف چهارگوش دیواره دار... کمی پودر پسته میریزیم و بعد خمیر رو میریزیم و فشار میدیم و صاف میکنیم و برش میدیم میذاریم کاملا خشک بشه
از ظرف بر میگردونیم و لوزها رو جدا میکنیم و در ظرف میچینیم

برای تهیه لوز پسته...به جای پودر نارگیل از پودر پسته استفاده میکنیم
و برای لوز بادام از پودر بادام استفاده میکنیم
میتونیم لایه لایه رنگی هم درست کنیم

+ نوشته شده در  شنبه بیست و یکم فروردین 1389ساعت 13:56  توسط نیایش | 

راحت الحلقوم

مواد لازم:

نشاسته .................................... ۲/۱ پیمانه
شکر ......................................... ۱ پیمانه و ۳/۱
آب ............................................ ۱ پیمانه و نیم
ژلاتین آب کرده ............................ ۲/۱ پیمانه
کره ........................................... ۱ قاشق غذاخوری
جوهر لیمو ................................. ۲/۱ قاشق چایخوری
اسانس و رنگ ........................... از هر کدام چند قطره
پودر نارگیل ................................ به مقدار لازم

طرز تهیه:

نشاسته رو تو آب حل میکنیم و روی حرارت میذاریم
نصف شکر رو اضافه میکنیم و کاملا که حل شد بقیه شکر رو میریزیم
(حتما دو مرحله باشه)
غلیظ که شد روغن رو اضافه میکنیم
ژلاتین رو هم اضافه میکنیم
مواد رو میتونیم چند قسمت کنیم و هر کدوم رو یه رنگ و اسانس بدیم
از حرارت بر میداریم
مواد رو تو سینی که پودر نارگیل پاشیدیم...میریزیم
کمی که خنک شد(نباید ببنده و سفت بشه) با قاشق از مواد جدا میکنیم و توی پودر نارگیل میغلطونیم و توی کاغذهای شیرینی میذاریم

برای مزه شیرینی میتونیم:
سبز رو نعنا یا لیمو بدیم...زرد رو زعفران یا لیمو ...قرمز رو توت فرنگی... و سفید رو یا بادام یا عرقیات معطر بدیم

+ نوشته شده در  شنبه بیست و یکم فروردین 1389ساعت 13:48  توسط نیایش | 

قطاب

مواد لازم:

ماست.............................................۲۰۰ گرم
روغن مایع........................................۱۰۰ گرم
پودر قند...........................................۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ...................................۲ زرده
بیکینگ پودر.....................................۱ قاشق مربا خوری
آرد معمولی..................................... به میزان لازم

مواد میانی:

گردوی آسیاب شده.........................۱۰۰ گرم
پودر قند........................................۱۰۰ گرم
هل و دارچین.................................۵۰ گرم
گلاب برای خمیر کردن.....................مقداری

طرز تهیه:

ماست و روغن رو کمی میزنیم.
پودر قند و زرده تخم مرغها رو اضافه میکنیم.
بیکینگ پودر رو هم میریزیم و آرد رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یه خمیر خیلی نرم و لطیف بدست بیاد.
یکی دو ساعت میذاریم بمونه بعد اونو نازک باز میکنیم و قالب گرد میزنیم و از مواد میانی که همه رو مخلوط و خمیر کردیم..کمی برمیداریم و وسط خمیر قطاب میذاریم و میبندیم و سرخ میکنیم.
(میتونیم قطاب ها رو توی سینی فر بچینیم و طبقه وسط با حرارت متوسط بپزیم).
بعد از خنک شدن در پودر قند میغلطونیم.
(من این شیرینی رو توی فر میپزم...اصلا چرب نمیشه و برای مواد میانی از پودر بادام ...پسته...گردو...پودر قند و هل فراوان و گلاب استفاده میکنم)

+ نوشته شده در  پنجشنبه نوزدهم فروردین 1389ساعت 13:8  توسط نیایش | 

بنیه میوه

مواد لازم:

خمیر بنیه....................................۱ لیوان
پودر قند......................................۲/۱ لیوان
میوه های دلخواه......................... به اندازه لازم
(حلقه های موز.. آناناس.. سیب..قاچهای گلابی.. هلو.. شلیل.. نیمه زردآلو)

طرز تهیه:

میوه ها رو در خمیر بنیه میغلطونیم و یکی یکی در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم.
در ظرف میچینیم و پودر قند میپاشیم.
میتونیم روی میوه ها رو شکلات مایع بریزیم.

+ نوشته شده در  پنجشنبه نوزدهم فروردین 1389ساعت 8:51  توسط نیایش | 

شیرینی پنجره ایی

مواد لازم:

تخم مرغ.............................۳ دانه
نشاسته.............................۳/۱ پیمانه
آرد سفید............................۴/۱ پیمانه
گلاب..................................۴/۱ پیمانه
پودر قند و هل......................برای تزئین

طرز تهیه:

نشاسته رو با گلاب حل میکنیم
تخم مرغها رو یکی یکی اضافه و هم میزنیم
آرد رو با مواد مخلوط میکنیم
یه مایه نرم و صاف بدست میاد
(میتونیم از صافی رد کنیم)
قالب رو تو روغن داغ میذاریم تا کاملا گرم بشه- نه داغ
بعد قالب رو تا لبه توی مایه فرو میکنیم و تو روغن میذاریم و کمی تکون میدیم
نانها باید به راحتی از قالب جدا بشن اما رنگشون تغییر نکنه
اونا رو توی ظرف میچینیم و پودر قند با هل مخلوط شده رو روشون میپاشیم

میتونیم شیرینها رو روی دستمال یا توی صافی بذاریم تا روغن اضافه شون گرفته بشه

+ نوشته شده در  پنجشنبه نوزدهم فروردین 1389ساعت 7:57  توسط نیایش | 

گوشفیل

مواد لازم:

تخم مرغ.....................۱ دانه
ماست.......................۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع..................۲ قاشق غذا خوری
شهد(شیره شکر).......۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر................۱ قاشق مربا خوری
آرد سفید یا گندم........۲ پیمانه

شهد برای شیرین شدن.........به اندازه لازم

طرز تهیه:

تخم مرغ رو با ماست میزنیم
روغن و شهد رو اضافه میکنیم
آرد و بیکینگ پودر رو با مواد مخلوط و خمیر میکنیم
این خمیر خیلی نرم و لطیفه...توی ظرف دربسته یه جای گرم ...یه ساعت بمونه
وردنه رو آرد میزنیم و خمیر رو نازک باز میکنیم و قالب گرد میزنیم و یه گوشه اونو جمع میکنیم و فشار میدیم
توی روغن سرخ میکنیم و بلافاصله اونا رو به مدت یه دقیقه تو شهد میذاریم

+ نوشته شده در  پنجشنبه نوزدهم فروردین 1389ساعت 7:47  توسط نیایش | 

              توت

                             

مواد لازم:

پودر نارگیل یا بادام                      ۱پیمانه
پودر قند                                    ۱پیمانه
گلاب                                        برای خمیر کردن
رنگ خوراکی                             چندقطره
خلال پسته و بادام                     برای دم توت ها
شکر درشت                             برای تزئین

طرزتهیه:

پودر نارگیل یا بادام رو با پودر قند و گلاب مخلوط و خمیر میکنیم
مقداری از خمیر رو رنگی میکنیم و میذاریم یه مدت بمونه
از خمیر به اندازه یه بند انگشت بر میداریم و فرم توت میدیم و
یه خلال بادام یا پسته ته اون فرو میکنیم و توی شکر درشت میغلطونیم
میتونیم توتهای سفید رو خلال پسته و توتهای قرمز رو خلال بادام بزنیم

+ نوشته شده در  چهارشنبه هجدهم فروردین 1389ساعت 15:36  توسط نیایش | 
طرز تهیه یه سری شیرینی ها رو که نیازی به فر ندارند...آماده کردم...براتون مینویسم

                                     

 فوندانت نارگیل شکلاتی

 مواد لازم:


شکر.........................۳/۱ پیمانه
شیر.........................۳/۱ پیمانه
پودر نارگیل................۱ پیمانه
کره..........................۱ قاشق چایخوری
گلوکز مایع................۱قاشق چایخوری
برای تزئین:
پودر کاکائو شیرین یا شکلات ذوب شده


طرز تهیه:


شیر و شکر و کره رو روی حرارت ملایم ذوب میکنیم
وقتی کف کرد...گلوکز رو اضافه میکنیم تا مواد غلیظ بشه
پودر نارگیل رو با مواد مخلوط میکنیم و از حرارت برمیداریم
خمیر که سرد و سفت شد...یه کم ورز میدیم و ازش گوله های کوچکی برمیداریم
توی پودر کاکائو شیرین یا شکلات ذوب شده...میغلطونیم و در کاغذ شیرینی میذاریم

نکته:اگر خمیر خیلی سفت بود میتونیم کمی شیر اضافه کنیم و    
       اگر شل بود...پودر نارگیل بیشتری میریزیم

+ نوشته شده در  سه شنبه هفدهم فروردین 1389ساعت 12:34  توسط نیایش | 
 
صفحه نخست
پروفایل مدیر وبلاگ
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
نه چندان حرفه ایی و ماهر...اما امید است ایده ایی باشد برای دوستداران ...و شادم خواهید کرد اگر اشتباهاتم را یادآورم باشید :)

نوشته های پیشین
تیر 1390
اردیبهشت 1390
فروردین 1390
اسفند 1389
بهمن 1389
آذر 1389
آبان 1389
مرداد 1389
تیر 1389
خرداد 1389
اردیبهشت 1389
فروردین 1389
آرشیو موضوعی
تزئین کیک های تولد
شیرینهای بدون نیاز به فر
نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی
بیسکوئیت و کلوچه
انواع کیک
کرم و دسر
شیرینی تر و خشک
غذا و دسر و سبزی و میوه آرایی
انواع خمیر
پیوندها
ژورنال غذای لادن
تپلی تنبلی
دانلود برای همه
الی گولو
لذت آشپزی (هانیه جون)
لذت آشپزی (پروشات جون)
آشپزخانه زاینده رود (پریسا جون)
آشپزخانه کوچک من (لیلا جون)
آشپزباشی (یاسمن جون)
سفره خونه (شبنم جون)
همنفس با روزگاری که در گذر است(پریسا جون)
گل سفره (گیلدا جون)
آشپزی سئویل
روی میز آشپزخانه(شف شادی)
خیاط باشی(آقای خیاط باشی)
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM