X
تبلیغات
شهد گلها - کرم و دسر
شیرینی خوونگی
پیراشکی

مواد لازم:
آب ولرم .................................................... 2 لیوان
شکر ....................................................... 1/2 پیمانه
روغن ...................................................... 1/3 پیمانه
آرد ......................................................... 4 پیمانه
خمیر مایه ................................................ 1 قاشق مربا خوری
نمک ...................................................... نوک کارد

طرز تهیه:
خمیر مایه با کمی نمک و 1قاشق شکر، با یه لیوان آب مخلوط میکنیم و میذاریم 15 دقیقه بمونه
روغن رو با 1 لیوان دیگر آب، کم کم روی آرد میریزیم ، و خمیر مایه عمل آمده رو هم میریزیم، مخلوط و خمیر میکنیم. میذاریم 40 دقیقه بمونه
خمیر رو باز میکنیم به قطر نیم سانت، قالب دایره میزنیم  و توی سینی که آرد پاشیدیم میذاریم و اجازه میدیم 40 دقیقه دیگه هم بمونه
بعد، خمیر های پف کرده رو با احتیاط برمیداریم و توی روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم
روی توری یا دستمال آشپزخونه میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
بعد از خنک شدن، برش میدیم و توی اونا رو کرم پاتی سیر میذاریم و روی شیرینیها رو پودر قند می پاشیم
میتونیم کرم شکلات روی اونا بریزیم

+ نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم تیر 1390ساعت 15:25  توسط نیایش | 
پروفیترول

مواد لازم:
نانهای اکلر ............................................... به اندازه لازم
بستنی سفت ............................................"    "     "
سس شکلات ............................................ برای تزئین

طرز تهیه:
نانهای اکلر رو از وسط برش میدیم و توی اونا رو با بستنی پر میکنیم
در ظرف بصورت هرمی میچینیم و به مدت 1 ساعت در فریزر میذاریم
روی اونا رو سس شکلات میریزیم و بلافاصله سرو میکنیم

+ نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم تیر 1390ساعت 15:6  توسط نیایش | 
پودینگ 2رنگ
مواد لازم:
تخم مرغ .................................................. 1 دانه
شکر ...................................................... 1/3 پیمانه
شیر سرد ................................................ 2 پیمانه
کره ........................................................ 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ................................................. 1    "          "
پودر کاکائو ............................................... 1    "          "
وانیل ..................................................... 1    "    چایخوری

طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم
زرده رو با وانیل و شکر میزنیم تا کرم بشه
سفیده رو میزنیم تا خشک بشه و با زرده مخلوط میکنیم
کره اضافه میکنیم
نشاسته در شیر سرد میریزیم و کمی حرارت میدیم تا غلیظ بشه و به مایه بالا اضافه میکنیم
تمام مواد رو کمی حرارت میدیم و نصف اونو با پودر کاکائو مخلوط میکنیم
در ظرف بلوری، مایه شیری میریزیم و روی اونو مایه کاکائویی میریزیم و در یخچال میذاریم تا بسته بشه
روی کرم رو با خامه و توت فرنگی تزئین میکنیم

+ نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم تیر 1390ساعت 14:47  توسط نیایش | 
سوفله لیمو ترش

مواد لازم:
تخم مرغ ............................................ 1 دانه
پودر قند ............................................ 1/2 پیمانه
خامه ............................................... 1/2 لیوان
پودر ژلاتین ......................................... 1 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش ........................... 1   "           "
آب لیمو ترش ...................................... 1  "           "

طرز تهیه:
پودر ژلاتین در آب سرد میریزیم و روی بخار آب، حل میکنیم
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم
سفیده رو میزنیم تا خشک بشه و با خامه مخلوط میکنیم
زرده رو با پودر قند و رنده پوست لیمو ترش میزنیم تا کرم بشه
آبلیمو رو اضافه میکنیم
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در ظرف دسر میریزیم و در یخچال میذاریم تا ببنده
بعد از 5 تا 6 ساعت، کرم رو توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم و با حلقه های نازک لیمو ترش و خامه و پودر پسته تزئین میکنم

+ نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم تیر 1390ساعت 14:40  توسط نیایش | 
سوفله شکلات

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ .................................... 3 عدد
پودر قند .............................................. 1/2 پیمانه
خامه ................................................. 1 و نیم پیمانه
کره ................................................... 30 گرم
آب جوش ............................................ 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو .......................................... 2 قاشق غذاخوری پُر
وانیل ................................................ 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
پودر کاکائو و کره، روی حرارت ملایم میذاریم تا ذوب بشه
آب جوش و پودرقند اضافه میکنیم و از حرارت برمیداریم
وانیل اضافه میکنیم
وقتی مایه خنک شد، خامه رو اضافه و مخلوط میکنیم
سفیده های تخم مرغ رو میزنیم تا مثل برف بشن و به مواد اضافه میکنیم
مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و به مدت 6 ساعت توی یخچال میذاریم تا بسته بشه
بعد برمیگردونیم و با رنده شکلات، تزئین میکنیم

+ نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم تیر 1390ساعت 14:34  توسط نیایش | 
کرم هلو

مواد لازم:
زرده تخم مرغ ............................................. 2 عدد
کمپوت هلو ................................................ 1 قوطی
پودر قند .................................................... 1/4 لیوان
شیر داغ ................................................... 1/2 لیوان
پودر ژلاتین ................................................. 1 قاشق غذاخوری
وانیل ....................................................... 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
هلو ها رو پوره میکنیم
ژلاتین رو در آب سرد میریزیم و روی بخار آب میذاریم تا کاملا حل بشه
زرده های تخم مرغ رو با وانیل و پودرقند میزنیم و شیر داغ رو بهش اضافه میکنیم و میزنیم
ژلاتین حل شده رو هم اضافه میکنیم و همه رو کاملا مخلوط میکنیم
در ظرف ژله میریزیم و در یخچال میذاریم تا ببنده
توی ظرف برمیگردونیم و با برشهایی از هلو و با خامه، تزئین میکنیم.

+ نوشته شده در  دوشنبه ششم تیر 1390ساعت 15:59  توسط نیایش | 

کرم قهوه

مواد لازم:

تخم مرغ ...................................... ۱ دانه
شکر ........................................... ۲/۱ پیمانه
خامه ........................................... ۲/۱ پیمانه
آبجوش ........................................ ۲ قاشق غذاخوری
نسکافه ....................................... ۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ................................... ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ........................................... ۱ قاشق چایخوری
دانه های قهوه ............................... برای تزئین

طرز تهیه:

ژلاتین رو توی نصف استکان آب سرد میریزیم و روی بخار آب جوش میذاریم تا حل بشه
نسکافه هم توی آب جوش حل میکنیم
تخم مرغ با وانیل و شکر میزنیم تا کرم بشه
همه مواد رو با هم مخلوط و به خامه اضافه میکنیم
مایه کرم رو توی قالب میریزیم و توی یخچال میذاریم تا ببنده و سفت بشه
بعد از چند ساعت، کرم رو توی ظرف دلخواه بر میگردونیم و با خامه و دانه های قهوه، تزئین میکنیم

+ نوشته شده در  پنجشنبه یازدهم آذر 1389ساعت 20:25  توسط نیایش | 

فرماژ پرتقال

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ............................... ۳ عدد
آب پرتقال ..................................... ۱ لیوان
پودر قند ....................................... ۲/۱ پیمانه
پودر ژلاتین .................................... ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال ......................... ۱ قاشق غذاخوری
فیله های ۱ پرتقال

طرز تهیه:

زرده های تخم مرغ با رنده پوست پرتقال و پودر قند، میزنیم تا کرم بشه
آب پرتقال اضافه و مخلوط میکنیم
ژلاتین رو توی نصف استکان آب، حل میکنیم و به مایه فوق اضافه میکنیم
فیله های پرتقال هم به مایه کرم اضافه و مخلوط میکنیم
همه مایه آماده شده رو توی ظرف دلخواه میریزیم و ۵-۴ ساعت توی یخچال میذاریم تا ببنده.

+ نوشته شده در  پنجشنبه یازدهم آذر 1389ساعت 20:19  توسط نیایش | 

کرم کارامل

مواد لازم:

تخم مرغ ................................... ۵ دانه
شیر ......................................... ۲ لیوان
خامه ........................................ ۱ لیوان
شکر ........................................ ۲/۱ لیوان
وانیل ........................................ ۱ قاشق چایخوری

شکر برای کارامل ....................... ۱ لیوان

طرز تهیه:

تخم مرغها با وانیل و شکر میزنیم تا کرم بشه
شیر، گرم میکنیم و به کرم اضافه میکنیم
خامه هم به مایه فوق اضافه و مخلوط میکنیم
مایه کرم کارامل نباید بیشتر از ۸۰ درجه سانتیگراد، داغ بشه
میتونیم انگشت کوچیکمون رو توی مایه بزنیم ببینیم چقدر داغه اما باید مواظب باشیم خیلی داغ نشه
توی ظرف کارامل، شکر رو میریزیم و روی حرارت - فر یا گاز یا ماکروفر - کارامل میکنیم. یعنی ذوب میکنیم.
ظرف رو میچرخونیم تا کف اون، کاراملی بشه
مایه کرم کارامل رو، توی قالب میریزیم و یخچال میذاریم به مدت ۴ ساعت؛ تا کرم کاملاً ببنده و سفت بشه.
بعد ازینکه از یخچال درآوردیم، دور کرم رو، با یه چاقو از قالب جدا میکنیم و توی ظرف بر میگردونیم. به به
راحت بر میگرده و لازم نیست توی آبجوش بذارید و مراحل برگردوندن ژله رو انجام بدین

+ نوشته شده در  پنجشنبه یازدهم آذر 1389ساعت 20:11  توسط نیایش | 

کرم باواروا -  Bavarois

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ........................ ۲ عدد
شیر داغ ............................... ۱ لیوان
شکر .................................... ۲/۱ لیوان
خامه .................................... ۴/۱ لیوان
پودر کاکائو ............................. ۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ............................. ۱ قاشق غذاخوری
وانیل .................................... ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ژلاتین در نصف استکان آبسرد میریزیم و روی بخار آب داغ میذاریم تا حل بشه
زرده تخم مرغ با وانیل و شکر، میزنیم تا کرم بشه
با ژلاتین حل شده، مخلوط میکنیم
شیر داغ، روی مواد فوق میریزیم و هم میزنیم تا خنک بشه
خامه اضافه و مخلوط میکنیم
نیمی از مایه کرم، توی قالب میریزیم و توی یخچال میذاریم تا نیم بند بشه
بعد، بقیه مایه رو، با پودر کاکائو مخلوط میکنیم و روی مایه ساده، که کمی خودشو گرفته، میریزیم و دوباره توی یخچال میذاریم تا کرم کاملاً ببنده
بعد از چند ساعت که از یخچال در آوردیم، توی ظرف برمیگردونیم و با خامه یا رنده شکلات، تزئین میکنیم

برای برگردوندن انواع ژله یا کرم که قالبی هستند، ظرفی بزرگتر از قالب، تا نیمه آبجوش میریزیم و قالب رو تا لبه، درون آبجوش فرو میبریم - با احتیاط -
قالب رو کمی تکان میدیم تا کرم یا ژله از ظرف، جدا بشه.
بلافاصله از آبجوش در میاریم و یه حوله یا پارچه، آب اطراف قالب رو میگیریم و خشک میکنیم
ظرف مورد نظر رو، روی قالب میذاریم و با دو دست، قالب رو و ظرفی که روی اون گذاشتیم، بر میگردونیم (به این شکل که چهار تا انگشت هر دست رو، لبه قالب میگیریم و شصت های هر دو دستمون رو، روی دیس یا بشقاب یا هر ظرفی که مد نظرمون هست، میذاریم) تا کرم توی ظرف مورد نظر، برگرده.

+ نوشته شده در  پنجشنبه یازدهم آذر 1389ساعت 20:0  توسط نیایش | 

فالوده یا پالوده شیرازی

مواد لازم:

نشاسته .............. ۱کیلو
آب ...................... ۳ لیتر
شکر ................... ۳ لیوان
گلاب و آب............. ۲ لیوان(مخلوط)


طرزتهیه:


مخلوط آب و گلاب رو با شکر میجوشانیم تا قوام بیاد. بعد توی فریزر میذاریم تا کاملا سرد بشه.
نشاسته با آب حل میکنیم و روی حرارت میپزیم
نشاسته پخته شده و ولرم رو توی چرخ گوشت (با تیغه ریز) یا صافی با سوراخهای کوچک میریزیم و چرخ میکنیم یا فشار میدیم تا رشته ها بیرون بیان و یک ظرف پر از آب و یخ میذاریم تا رشته ها همزمان توی اون ظرف آب و یخ بریزند.
رشته ها رو توی صافی میریزیم تا آب اضافه گرفته بشه.
شربت رو از فریزر در میاریم و هم میزنیم. میبینیم که سفید و مات میشه.رشته ها رو توی اون میریزیم و توی فریزر میذاریم و هر ۱۵ دقیقه درمیاریم و هم میزنیم تا کاملا سفت و سرد بشه.
توی ظرف میریزیم با لیمو (آبلیمو) یا شربت آلبالو یا زعفران سرو میشه :)

+ نوشته شده در  جمعه پنجم آذر 1389ساعت 16:49  توسط نیایش | 

شکلات صبحانه

مواد لازم:

تخم مرغ .................................. ۱ دانه
کره ......................................... ۵۰ گرم
پودر قند ................................... ۲/۱ پیمانه
پودر کاکائو ................................ ۳ قاشق غذاخوری
آبجوش ..................................... ۲ قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

کره، ذوب میکنیم. (اگر بجای پودرکاکائو، ۵۰ گرم شکلات تخته ایی داشتیم؛ با، کره میذاریم)
پودرقند و پودر کاکائو، در آبجوش حل میکنیم و به کره، اضافه میکنیم
تخم مرغ،میزنیم و کم کم به مایه شکلات اضافه میکنیم و کمی حرارت میدیم تا بوی تخم مرغ از بین بره
مایه شکلاتمون که سرد شد، توی ظرف دربسته، در یخچال میگذاریم.

برای تهیه شکلات سفید، از شکلات تخته ایی شیری، استفاده میکنیم.

+ نوشته شده در  پنجشنبه چهارم آذر 1389ساعت 23:40  توسط نیایش | 

سالاد میوه

مواد لازم:

فیله پرتقال ............................... ۱پیمانه
تکه های سیب ......................... ۱ پیمانه
تکه های آناناس ........................ ۱ پیمانه
حلقه های موز .......................... ۱ پیمانه
حلقه های کیوی ....................... ۱ پیمانه
نیمه توت فرنگی ....................... ۱ پیمانه
دانه های انگور بی هسته .......... ۱ پیمانه
برای سس:
آب پرتقال ................................ ۱ پیمانه
شکر ...................................... ۲/۱ پیمانه
آبلیمو ..................................... ۱ قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

شکر، با آب پرتقال میجوشانیم و آبلیمو اضافه میکنیم و میگذاریم سرد شود
همه میوه ها، با هم مخلوط میکنیم و آب پرتقال، روی آنها میریزیم
میتوانیم توی ظرفهای یکنفره بریزیم و با خامه و گردو، تزئین کنیم

+ نوشته شده در  پنجشنبه چهارم آذر 1389ساعت 23:30  توسط نیایش | 

شکلات تخته ایی

مواد لازم:

پودر قند ................................ ۲/۱ پیمانه
پودر کاکائو ............................ ۲/۱   "
روغن جامد ........................... ۲/۱   "
پارافین جامد ......................... ۱ قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

پارافین، به روش بن ماری، ذوب میکنیم
روغن جامد، با پودر قند میزنیم
پودر کاکائو اضافه میکنیم و کاملا بهم میزنیم تا مواد یکدست و صاف بشه
پارافین ذوب شده رو اضافه و مخلوط میکنیم
مایه رو در قالب چرب شده با، کره میریزیم و یخچال میذاریم تا سفت بشه

+ نوشته شده در  پنجشنبه چهارم آذر 1389ساعت 23:19  توسط نیایش | 

بستنی سنتی

مواد لازم:

شیر ...................................... ۱ لیتر
شکر ...................................... ۳۵۰ گرم
پودر ثعلب ............................... ۱ قاشق چایخوری
وانیل ..................................... ۱ بسته
زعفران سائیده حل شده ........... چندقطره

طرزتهیه:

شیر رو میجوشانیم

ثعلب با شکر میسائیم و کم کم و آروم به شیر اضافه میکنیم
از حرارت برمیداریم و وانیل رو اضافه و مخلوط میکنیم
بعد از خنک شدن توی ظرف فلزی میریزیم و توی فریزر میذاریم
هر نیم ساعت یکبار ظرف بستنی رو بیرون میاریم و هم میزنیم و دوباره توی فریزر میذاریم
حدودا ۴ دفعه اینکار رو تکرار میکنیم تا بستنی کاملا کشدار و سفت بشه
در مرحله دوم (دومین بار که بستنی رو از فریزر درآوردیم) زعفران سائیده و حل شده بهش اضافه و مخلوط میکنیم و باز هم توی فریزر میذاریم

میتونیم در مرحله دوم که بستنی رو از فریزر درآوردیم بهش میوه های ریز شده و اسانس و رنگ اضافه کنیم
یا پودر نارگیل یا قهوه یا کاکائو اضافه کنیم
انواع مغزها مثل گردو پسته بادام یا فندق اضافه کنیم
تکه های خامه یخ زده اضافه کنیم. به این صورت که توی یک سینی سلیفون میکشیم و به ضخامت نیم سانت خامه روی اون میریزیم و توی فریزر میذاریم وقتی خامه یخ زد اونو در میاریم و تکه تکه میکنیم و توی بستنی میریزیم

+ نوشته شده در  سه شنبه دوازدهم مرداد 1389ساعت 19:21  توسط نیایش | 

تر حلوا

مواد لازم:

آرد برنج ......................................... ۱ پیمانه سرخالی
نشاسته ....................................... ۱ پیمانه سرپر
شیر پرچرب .................................... ۴ پیمانه
آب ................................................ ۵ پیمانه
گلاب ............................................. ۱ پیمانه
شکر ............................................. ۲ پیمانه
هل سائیده .................................... ۱ قاشق چایخوری
زعفران .......................................... ۱   "            "

طرز تهیه:

گلاب رو با شکر مخلوط میکنیم
نشاسته و آرد برنج رو در آب حل میکنیم
شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و روی حرارت میذاریم
غلیظ که شد گلاب و شکر رو اضافه میکنیم
هل سائیده رو هم میریزیم
مایه حلوا که کاملا سفت شد نصف اونو توی یه سینی لبه دار (یه ظرف دیواره دار) که از قبل چرب کردیم میریزیم
بقیه مواد رو با زعفران رنگی و معطر میکنیم و بلافاصله روی حلوای سفید میریزیم
به مدت حداقل ۵ ساعت توی یخچال میذاریم
بعد بصورت لوزی برش میدیم و یک درمیان سفید و زرد توی ظرف میذاریم. 

+ نوشته شده در  چهارشنبه نهم تیر 1389ساعت 16:55  توسط نیایش | 

سیخهای میوه و شیرینی

انواع کیک رلت تی تاپ و شیرینهای نرم رو میتونیم با میوههای متفاوت ترکیب کنیم.
برای اینکار تکه هایی از شیرینهایی رو که قابل سیخ کردن باشن انتخاب میکنیم.
میوههایی باید انتخاب کنیم که بعد از پوست کندن تغییر رنگ ندن. مثل آناناس.. توت فرنگی.. کیوی یا پره های نارنگی و پرتقال یا تکه های قالب زده ی هندونه یا طالبی.
من برای اینکار از کمپوت هلو و آناناس و برشهای کوچک از تی تاپ استفاده کردم.
برای نوک سیخها هلو رو قالب زدم.

+ نوشته شده در  سه شنبه هشتم تیر 1389ساعت 11:22  توسط نیایش | 




کیک رولت

مواد لازم:

رولت خامه دار .............................. ۱ عدد
خامه
کرم شکلاتی
مغز گردو
تکه های کیک
                   ............................. به مقدار لازم

طرز تهیه:

توی یه قالب گود رو سلیفون میچسبونیم بطوری که کمی بیرون قالب بمونه
رولت رو برشهای ۱ سانتی میزنیم و روی سلیفون توی قالب میذاریم
یه لایه خامه میمالیم به تمام سطح رولتها
کمی کرم شکلاتی ته ظرف میریزیم
چند تکه کیک میذاریم و کمی مغز گردو میریزیم
دوباره خامه و کرم و کیک و گردو تا تمام ظرف ( قالب کاسه مانند ) پر بشه
در آخر کمی خامه میریزیم و با کاردک سطح رو صاف میکنیم
اضافه های سلیفون رو روی خامه میاریم و کاملا میچسبونیم و کمی فشار میدیم تا مواد فشرده بشن
چندساعت میذاریم توی یخچال تا کاملا ببنده
بعد سلیفون رو از روی سطح خامه باز میکنیم و یه سینی ( یا ظرفی که میخوایم دسر توی اون بمونه ) روی قالب میذاریم و اونو برمیگردونیم
سلیفون رو از روی رولتها برمیداریم و تزئین میکنیم

+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389ساعت 1:8  توسط نیایش | 

تارت





مواد لازم:

زرده تخم مرغ ................................. ۱ عدد
روغن جامد .................................... ۲/۱ پیمانه
پودر قند ........................................ ۲/۱ پیمانه
پودر بادام ...................................... ۲/۱ پیمانه
آرد سفید ...................................... ۱ پیمانه
وانیل ............................................ ۱ بسته

برای تاپینگ:
خامه کرم میوه

طرز تهیه:

فر رو روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم

روغن و پودر قند و وانیل رو با زرده تخم مرغ میزنیم تا کرم بشه
آرد و پودر بادام رو با مواد مخلوط و خمیر میکنیم
خمیر رو به قطر ۱ سانت باز میکنیم و قالب دایره میزنیم و توی قالب چرب شده میذاریم
خمیرهای توی قالب رو با چنگال سوراخ میکنیم تا پف نکنند
توی فر با حرارت ۱۸۰ درجه طبقه پایین به مدت نیم ساعت میذاریم تا طلائی بشن
بعد از خنک شدن توی نانهای فنجانی رو کمی کرم میریزیم و یه گل خامه میذاریم و روی اونو تکه های میوه میذاریم




+ نوشته شده در  پنجشنبه بیستم خرداد 1389ساعت 19:16  توسط نیایش | 

شارلوت شکلاتی

مواد لازم:

کیک گرد اسفنجی ...................... ۱ عدد
تخم مرغ ................................... ۳ دانه
خامه ........................................ ۱ پیمانه
شکر ........................................ ۲/۱ پیمانه
شیر ......................................... ۳/۱ پیمانه
آب جوش .................................. ۴/۱ پیمانه
کره .......................................... ۵۰ گرم
پودر کاکائو ................................. ۲ قاشق غذاخوری
ژلاتین ....................................... ۱ قاشق مرباخوری
کرم تارتار .................................. ۱ قاشق چایخوری
وانیل ........................................ ۱ بسته

طرز تهیه:

روی کیک اسفنجی رو به قطر ۱سانت بر میداریم و داخل کیک رو هم خالی میکنیم
ژلاتین رو توی کمی آبسرد حل میکنیم و روی بخار آب میذاریم تا ذراتش کاملا حل بشه
زرده ها و سفیده های تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم 
زرده ها رو با وانیل و شکر میزنیم تا کرم بشه
کره و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم
شیر و آبجوش رو هم میریزیم
ژلاتین حل شده رو به مایه اضافه و کاملا مواد رو مخلوط میکنیم
ظرف محتوی مایه آماده شده رو توی یخچال میذاریم تا نیمه بسته بشه
سفیده ها رو میزنیم کرم تارتار رو اضافه میکنیم و میزنیم و با خامه مخلوط میکنیم
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و توی کیک اسفنجی میریزیم
روی اونو تزئین میکنیم و تقریبا ۶ ساعت میذاریم یخچال تا کاملا ببنده.

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیستم خرداد 1389ساعت 18:58  توسط نیایش | 

سس شکلاتی

مواد لازم:

پودر قند یا شکر ........................ ۴/۳ لیوان
شیر ....................................... ۴/۱ لیوان
نشاسته ................................. ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ............................... ۲ قاشق غذاخوری پر

طرز تهیه:

همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم و مرتب با همزن فنری هم میزنیم تا غلیظ بشه.
از روی حرارت برمیداریم و میذاریم خنک بشه.
این سس برای تزئین انواع شیرینی و بستنی خیلی مناسبه.

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیستم خرداد 1389ساعت 18:39  توسط نیایش | 

کرم شکلات

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ............................ ۱ عدد
پودرقند ....................................۲/۱ لیوان
شیر گرم .................................. ۴/۱ لیوان
کره ......................................... ۵۰ گرم
پودر کاکائو ............................... ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ....................................... ۱ بسته

طرزتهیه:

زرده رو با پودر قند و وانیل میزنیم تا کرم بشه
کره رو با پودر کاکائو روی حرارت میذاریم تا مخلوط بشه
شیر رو اضافه و همه رو با هم مخلوط میکنیم
سس رو از روی حرارت برمیداریم و میذاریم خنک بشه

میتونیم یه تکه شکلات تخته ایی رو توی این کرم بذاریم تا حل بشه
این کرم رو برای بین لایه های کیک استفاده میکنیم. یه لایه رو میتونیم خامه و یه لایه رو کرم شکلات بذاریم.

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیستم خرداد 1389ساعت 18:29  توسط نیایش | 

دسر ژله ایی

هر نوع کرمی رو که دوست داریم درست میکنیم و میذاریم خنک بشه و بعد روی اونو ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا کاملا ببنده و بعد روی ژله رو با خامه تزئین میکنیم.

+ نوشته شده در  دوشنبه هفدهم خرداد 1389ساعت 18:26  توسط نیایش | 

 

دسر با بیسکوئیت ژنواز

مواد لازم:

بیسکوئیت ژنواز ....................... چند بسته
خامه فرم گرفته ........................ ۳۰۰ گرم
نسکافه آماده .......................... ۱ لیوان

طرز تهیه:

بیسکوئیتها رو توی نسکافه میزنیم و کنار هم میچینیم
( به اندازه ی قطری که میخواهیم داشته باشیم )
روی اونا رو خامه میمالیم و باز هم یه لایه دیگه بیسکوئیت میچینیم
معمولا سه لایه مناسب است
تمام سطح رو خامه میکشیم و صاف میکنیم
دور اونو بیسکوئیتهای نیمه شده میذاریم و تزئین میکنیم

میتونیم همین دسر رو توی لیوانهای پایه دار بصورت یه نفره درست کنیم

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم اردیبهشت 1389ساعت 16:23  توسط نیایش | 

کرم موز

مواد لازم:

موز متوسط و سفت ....................... ۳ عدد
شکر ........................................... ۱ پیمانه
شیر ........................................... ۱ پیمانه
خامه .......................................... ۲/۱ پیمانه
پودر ژلاتین ................................... ۱ قاشق غذاخوری
اسانس موز ................................. چند قطره
رنگ خوراکی زرد ........................... ۲ قطره

طرز تهیه:

ژلاتین رو توی آب سرد حل و بعد بن ماری میکنیم
موز ها رو با چنگال له میکنیم
شیر رو خیلی کم حرارت میدیم و شکر رو درش حل میکنیم
رنگ و اسانس رو اضافه میکنیم
خامه و وانیل رو با مواد مخلوط میکنیم
کرم رو توی قالب میریزیم و ۶-۵ ساعت توی یخچال میذاریم تا ببنده
کرم رو بر میگردونیم و با خامه و حلقه های موز تزئین میکنیم
 

+ نوشته شده در  جمعه دهم اردیبهشت 1389ساعت 16:55  توسط نیایش | 

ژله میوه

مواد لازم:

پودر ژلاتین ................................... ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند ....................................... ۲/۱ پیمانه
آب ............................................. ۱ لیوان و نیم
میوه خرد شده ............................. به میزان لازم

طرز تهیه:

ژلاتین رو توی آبسرد حل و بعد بن ماری میکنیم
شکر رو در آب حل و به ژلاتین اضافه میکنیم
میوه های خرد شده رو به محلول ژله اضافه و مخلوط میکنیم
ظرفهای دسر رو با این مواد پر میکنیم و توی یخچال میذاریم تا کاملا ببنده
روی میوه ها رو میتونیم یه گل خامه با چند تکه میوه تزئین کنیم

+ نوشته شده در  جمعه دهم اردیبهشت 1389ساعت 16:48  توسط نیایش | 

کیک بستنی

مواد لازم:

کیک اسفنجی گرد ...................... ۱ عدد
کرم سفید یا کاستارد .................. ۱ پیمانه
بستنی ..................................... ۵۰۰ گرم
پودر گردو پسته نارگیل ................. از هر کدام ۱ قاشق
شکلات رنده شده یا مایع ............. برای تزئین

طرز تهیه:

روی کیک رو به قطر ۱سانت برش میدیم و برای درپوش برمیداریم
توی کیک رو خالی میکنیم تا یه دیواره‌‌ ۱ سانتی داشته باشه
تمام توی کیک رو کرم میمالیم طوری که منفذ نداشته باشه
کمی بستنی میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم
یک نوع پودر روی اون میپاشیم و یه لایه دیگه بستنی میذاریم
تا کیک پر شود روی اونو کمی کرم میریزیم و صاف میکنیم
درپوش کیک رو میذاریم و روشو شکلات مایع میریزیم
یکی دو ساعت توی فریزر میذاریم تا کاملا سفت بشه
بعد در میاریم و برش میدیم و تزئین میکنیم




+ نوشته شده در  جمعه دهم اردیبهشت 1389ساعت 16:16  توسط نیایش | 

دسر طالبی


مواد لازم:

طالبی سفت و گرد ....................... ۱ عدد
ژله قرمز ...................................... ۱ بسته

طرز تهیه:

ژله رو توی ۱ لیوان آبجوش حل میکنیم و نصف لیوان آبسرد اضافه میکنیم و میذاریم کاملا سرد بشه
طالبی رو گرد مثل سیب زمینی پوست میگیریم
در آخر پوست رو از میوه جدا نمیکنیم
پوست رو شکل گل میپیچیم
تقریبا ۳ سانت زیر گل رو برش میدیدم و جدا میکنیم تا براحتی تخمه میوه رو خارج کنیم
ژله سرد شده رو توی طالبی میریزیم و درش رو که گل هم به اون چسبیده...روش میذاریم و بین ۴ تا ۵ ساعت میذاریم توی یخچال تا ببنده

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و پنجم فروردین 1389ساعت 12:11  توسط نیایش | 

پودینگ ۲رنگ بیسکوئیت

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ...................... ۵ عدد
شکر ................................. ۲/۱ پیمانه
شیرداغ ............................. ۱ پیمانه و نیم
خامه ................................. ۴/۱ پیمانه
بیسکوئیت آسیاب شده ........ ۲ پیمانه
ژلاتین ................................ ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو .......................... ۱ قاشق غذاخوری
وانیل .................................. ۱ بسته

طرز تهیه:

زرده ها رو با وانیل و شکر میزنیم
شیرداغ رو اضافه میکنیم
ژلاتین رو در کمی آب سرد حل و به مواد اضافه میکنیم
خامه و بیسکوئیت رو هم با مواد مخلوط میکنیم
نصف مایه رو کاکائویی میکنیم
ظرفهای پودینگ رو با آب خیس میکنیم
نصف مایه شکلاتی و نصف دیگه رو ساده میریزیم و در یخچال میذاریم تا ببنده و بعد از بستن...با رنده شکلات سفید و توت فرنگی تزئین میکنیم

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و پنجم فروردین 1389ساعت 0:55  توسط نیایش | 

 

کرم پرتقال

مواد لازم:

آب پرتقال .................................... ۱ لیوان
شکر .......................................... ۱ لیوان
شیر ........................................... ۴/۱ لیوان
کره ............................................ ۱ قاشق غذاخوری
آرد معمولی ................................. ۲ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال ........................ ۱ قاشق چایخوری
سبد از پوست پرتقال .................... چند عدد

طرز تهیه:

آب پرتقال رو با رنده پوست پرتقال و شکر روی حرارت ملایم...گرم میکنیم.
آرد رو در شیر حل میکنیم و کم کم به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.
از حرارت بر میداریم.
کره رو هم اضافه میکنیم.
سبدهای پوست پرتقال رو با این مواد پر میکنیم و میذاریم یخچال تا ببنده.
با خامه و رنده پوست پرتقال و خلال پسته تزئین میکنیم.

+ نوشته شده در  جمعه بیستم فروردین 1389ساعت 16:13  توسط نیایش | 
 
صفحه نخست
پروفایل مدیر وبلاگ
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
نه چندان حرفه ایی و ماهر...اما امید است ایده ایی باشد برای دوستداران ...و شادم خواهید کرد اگر اشتباهاتم را یادآورم باشید :)

نوشته های پیشین
تیر 1390
اردیبهشت 1390
فروردین 1390
اسفند 1389
بهمن 1389
آذر 1389
آبان 1389
مرداد 1389
تیر 1389
خرداد 1389
اردیبهشت 1389
فروردین 1389
آرشیو موضوعی
تزئین کیک های تولد
شیرینهای بدون نیاز به فر
نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی
بیسکوئیت و کلوچه
انواع کیک
کرم و دسر
شیرینی تر و خشک
غذا و دسر و سبزی و میوه آرایی
انواع خمیر
پیوندها
ژورنال غذای لادن
تپلی تنبلی
دانلود برای همه
الی گولو
لذت آشپزی (هانیه جون)
لذت آشپزی (پروشات جون)
آشپزخانه زاینده رود (پریسا جون)
آشپزخانه کوچک من (لیلا جون)
آشپزباشی (یاسمن جون)
سفره خونه (شبنم جون)
همنفس با روزگاری که در گذر است(پریسا جون)
گل سفره (گیلدا جون)
آشپزی سئویل
روی میز آشپزخانه(شف شادی)
خیاط باشی(آقای خیاط باشی)
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM