شیرینی خوونگی

مسقطی شیرازی

مواد لازم:

شکر .................................... ۱ لیوان
گلاب .................................... ۱ لیوان
آب ....................................... ۱ لیوان
نشاسته ............................... ۱ پیمانه
روغن .................................... ۲/۱ پیمانه
ژلاتین حل شده در آب .............. ۲/۱ پیمانه
پسته خرد شده ...................... ۲/۱ پیمانه
زعفران آبکرده ......................... ۱قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

گلاب با شکر میجوشانیم و زعفران هم اضافه میکنیم
نشاسته با آب مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم تا غلیظ شود
بعد، شربت گلاب و شکر، اضافه میکنیم و هم میزنیم
روغن هم اضافه و مخلوط میکنیم
تقریبا نیم ساعت هم میزنیم تا مایه، شیشه ایی )شفاف( شود
آخرین مرحله، ژلاتین اضافه و مخلوط میکنیم و پسته هم میریزیم
توی سینی که با دستمال کاغذی، خیلی کم، چرب شده، مایه مسقطی رو میریزیم
بعد از چندساعت که خنک شد، بصورت لوزی های کوچک، برش میدیم

این مسقطی با کلوچه برنجی سرو میشود

+ نوشته شده در  جمعه پنجم آذر 1389ساعت 16:57  توسط نیایش | 
 
صفحه نخست
پروفایل مدیر وبلاگ
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
نه چندان حرفه ایی و ماهر...اما امید است ایده ایی باشد برای دوستداران ...و شادم خواهید کرد اگر اشتباهاتم را یادآورم باشید :)

نوشته های پیشین
تیر 1390
اردیبهشت 1390
فروردین 1390
اسفند 1389
بهمن 1389
آذر 1389
آبان 1389
مرداد 1389
تیر 1389
خرداد 1389
اردیبهشت 1389
فروردین 1389
آرشیو موضوعی
تزئین کیک های تولد
شیرینهای بدون نیاز به فر
نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی
بیسکوئیت و کلوچه
انواع کیک
کرم و دسر
شیرینی تر و خشک
غذا و دسر و سبزی و میوه آرایی
انواع خمیر
پیوندها
ژورنال غذای لادن
تپلی تنبلی
دانلود برای همه
الی گولو
لذت آشپزی (هانیه جون)
لذت آشپزی (پروشات جون)
آشپزخانه زاینده رود (پریسا جون)
آشپزخانه کوچک من (لیلا جون)
آشپزباشی (یاسمن جون)
سفره خونه (شبنم جون)
همنفس با روزگاری که در گذر است(پریسا جون)
گل سفره (گیلدا جون)
آشپزی سئویل
روی میز آشپزخانه(شف شادی)
خیاط باشی(آقای خیاط باشی)
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM