شیرینی خوونگی

مسقطی شیرازی

مواد لازم:

شکر .................................... ۱ لیوان
گلاب .................................... ۱ لیوان
آب ....................................... ۱ لیوان
نشاسته ............................... ۱ پیمانه
روغن .................................... ۲/۱ پیمانه
ژلاتین حل شده در آب .............. ۲/۱ پیمانه
پسته خرد شده ...................... ۲/۱ پیمانه
زعفران آبکرده ......................... ۱قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

گلاب با شکر میجوشانیم و زعفران هم اضافه میکنیم
نشاسته با آب مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم تا غلیظ شود
بعد، شربت گلاب و شکر، اضافه میکنیم و هم میزنیم
روغن هم اضافه و مخلوط میکنیم
تقریبا نیم ساعت هم میزنیم تا مایه، شیشه ایی )شفاف( شود
آخرین مرحله، ژلاتین اضافه و مخلوط میکنیم و پسته هم میریزیم
توی سینی که با دستمال کاغذی، خیلی کم، چرب شده، مایه مسقطی رو میریزیم
بعد از چندساعت که خنک شد، بصورت لوزی های کوچک، برش میدیم

این مسقطی با کلوچه برنجی سرو میشود

+ نوشته شده در  جمعه پنجم آذر ۱۳۸۹ساعت 16:57  توسط نیایش | 
 
صفحه نخست
پروفایل مدیر وبلاگ
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
نه چندان حرفه ایی و ماهر...اما امید است ایده ایی باشد برای دوستداران ...و شادم خواهید کرد اگر اشتباهاتم را یادآورم باشید :)

نوشته های پیشین
تیر ۱۳۹۰
اردیبهشت ۱۳۹۰
فروردین ۱۳۹۰
اسفند ۱۳۸۹
بهمن ۱۳۸۹
آذر ۱۳۸۹
آبان ۱۳۸۹
مرداد ۱۳۸۹
تیر ۱۳۸۹
خرداد ۱۳۸۹
اردیبهشت ۱۳۸۹
فروردین ۱۳۸۹
آرشیو موضوعی
تزئین کیک های تولد
شیرینهای بدون نیاز به فر
نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی
بیسکوئیت و کلوچه
انواع کیک
کرم و دسر
شیرینی تر و خشک
غذا و دسر و سبزی و میوه آرایی
انواع خمیر
پیوندها
ژورنال غذای لادن
تپلی تنبلی
دانلود برای همه
الی گولو
لذت آشپزی (هانیه جون)
لذت آشپزی (پروشات جون)
آشپزخانه زاینده رود (پریسا جون)
آشپزخانه کوچک من (لیلا جون)
آشپزباشی (یاسمن جون)
سفره خونه (شبنم جون)
همنفس با روزگاری که در گذر است(پریسا جون)
گل سفره (گیلدا جون)
آشپزی سئویل
روی میز آشپزخانه(شف شادی)
خیاط باشی(آقای خیاط باشی)
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM